Produkter for manual kaffe (4)

Kaffe

Kaffe

Vest-Afrika / Sentral-Afrika
Robusta Kaffe

Robusta Kaffe

Region: Temanggung, dette indikerer den geografiske opprinnelsen til kaffen. Type: Robusta, dette indikerer varianten av kaffen. Prosess: Naturlig, dette indikerer behandlingsmetoden som brukes for å behandle kaffebønnene etter innhøsting. Fuktighetsnivå: 11%-12%, dette indikerer mengden vann som gjenstår i kaffebønnene etter behandling. I dette tilfellet ble kaffen naturlig tørket i solen. Skjermstørrelse: 16-18, dette refererer til størrelsen på kaffebønnene sortert etter diameter. Grad 1 (standard 0-11): dette indikerer kvalitetsnivået på kaffen, med grad 1 som det høyeste mulige kvalitetsnivået. Tallet i parentes indikerer det maksimale antallet defekter som er tillatt per pund kaffe.
Kaffeekstrakter

Kaffeekstrakter

(Coffea Robusta & Arabica frøekstrakt) Vårt utvalg av kaffeekstrakter er rikt og variert. Det tilbyr et mangfold av forskjellige kaffesmaker, hentet fra utvalgte opprinnelser og blandinger (Arabica eller Robusta), med ulike grader av brenning, for å muliggjøre skapelsen av autentiske kaffearomaer: Løsemiddeleksjon: konkrete og absolutter av kaffe. Etanolutvinning: oléoresiner og kaffeekstrakter i forskjellige konsentrasjoner. Mild etanolutvinning: kaffeinfusjoner. Alkoholdestillasjon: kaffealkoholer.
Café latte - Boks

Café latte - Boks

Boks på 250 ml. Og hva er inni? Skummet melk 75% (opprinnelse: EU), kaffe 19% (vann, kaffeekstrakt, avkoffeinert kaffeekstrakt), sukker, fortykningsmidler: cellulose, cellulosegummi, karragenaner, stabilisator: kaliumcitrat, karamellisert sukker sirup, aroma, salt. Allergener under lupen Melk. Å oppbevare riktig er ikke komplisert Før åpning, oppbevares i romtemperatur. Etter åpning, bør den konsumeres umiddelbart. Enda bedre når den er godt kald. Boks til resirkulering